Een auto huren voor meerdere personen Bourguignon Verhuur

Een auto huren voor meerdere personen

Bourguignon Verhuur is al meer dan vijftig jaar de autoverhuurder van Friesland. Bij ons kunt u diverse 5-persoons, 6-persoons, 7-persoons, 8-persoons en 9-persoons auto’s huren tegen een gunstig tarief. Een busje, vakantieauto of een huurauto voor een familie uitje, wij hebben voor elke groep en gelegenheid een geschikte vervoersoplossing. Reserveer direct online de huurauto die bij uw wensen past. Binnen 24 uur is de door u gewenste auto beschikbaar. 

Goedkoop een 6-persoons auto huren

Wilt u een voordelige 6-persoons auto huren? Bourguignon Verhuur hanteert scherpe tarieven. Dit zegt echter niets over de staat van de auto en onze service. Bij het huren van een 6-persoons auto bent u zeker van een goede service, deskundig advies en krijgt u er gratis schade inzittendenverzekering met ruime dekking bij. We sturen u veilig op weg met een 6- persoons huurauto van recente datum. Naast onze voordelige standaard prijzen, hebben we regelmatig aanbiedingen bij Bourguignon Verhuur. Houd hiervoor onze aanbiedingen pagina in de gaten. 

Een 7-persoons auto huren

Bij ons huurt u eenvoudig en snel een Volkswagen Touran of Transporter, ideaal voor het vervoeren van een groter gezelschap. Een huurauto voor 7 personen heeft drie zitrijen met in totaal zeven riemen. Gaat u een dagje weg? Dan is deze huurauto zeer geschikt. Neemt u een grote hoeveelheid bagage mee, dan kunt u overwegen een personenbus (Volkswagen Transporter) te huren. Bij een 7- persoons auto blijft er namelijk minimale ruimte over voor bagage.

Een 9-persoons auto huren

Wij helpen u graag op weg met met een betrouwbare en ruime 9-persoons auto. U kunt de auto huren zonder speciaal rijbewijs. Het huren van een 9-persoons auto is handig voor een eenmalig event of voor een vakantie met een grote groep mensen. Wilt u met de huurauto naar het buitenland? Huur dan een vakantieauto en krijg gratis 24/7 pechhulp binnen Europa en een auto van recente datum. Daarnaast kunt u kosteloos een extra bestuurder toevoegen. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden van een vakantieauto

Al meer dan 50 jaar dé autoverhuurder van Friesland

√ Deskundig advies √ Scherpe tarieven √  Jonge huurauto's

Bourguignon Verhuur is een 5 sterren BOVAG gekwalificeerd autoverhuurbedrijf.

Alternate Text
Improve Your Experience You're using a web browser version we don't support. Try one of these options for better experience. IE icon