Auto huren in Friesland Bourguignon Verhuur

Auto huren in Friesland

Een auto huren in Friesland? Bourguignon Verhuur is al meer dan 50 jaar dé auto verhuurder van Friesland. Met een 5 sterren BOVAG kwalificatie kunt u er vanuit gaan dat wij altijd beschikken over kwalitatief hoogwaardige huurauto’s. Bij Bourguignon Verhuur kunt u relatief goedkoop een auto huren.

Goedkoop een auto huren

Een auto huren is tegenwoordig erg makkelijk en goedkoop! Bij ons krijgt u al een auto mee vanaf €19,95. Dit kan erg voordelig zijn wanneer u af en toe een auto nodig heeft maar niet vaak genoeg rijdt om er zelf een aan te schaffen. In dit soort situaties kan bijvoorbeeld onze Volkswagen Up een erg geschikt model zijn. Andere goedkope huurauto's zijn de Seat Mii en de Skoda Citigo. Door een groot wagenpark is het aanbod huur auto's erg groot en verhuren wij voor iedereen een geschikte wagen.

Auto huren voor iedere situatie

Bij Bourguignon Verhuur kunt u een auto huren voor iedere situatie. Gaat u op wintersport, moet u verhuizen of gaat u op bezoek bij een familielid aan de andere kant van Nederland? Wij hebben voor iedere gelegenheid het geschikte vervoer. Bekijk onze overzichtspagina voor alle vervoersmiddelen of neem contact met ons op!

  Bekijk hier het volledige aanbod!

Al meer dan 50 jaar dé autoverhuurder van Friesland

√ Deskundig advies √ Scherpe tarieven √  Jonge huurauto's

Bourguignon Verhuur is een 5 sterren BOVAG gekwalificeerd autoverhuurbedrijf.

Alternate Text
Improve Your Experience You're using a web browser version we don't support. Try one of these options for better experience. IE icon