Particulier een auto huren Bourguignon Verhuur

Particulier een auto huren

Bent u op zoek naar een huurauto voor privé gebruik? Dat kan bij ons al vanaf slechts €19,75 per dag inclusief 100 kilometer. Bourguignon Verhuur is dé autoverhuurder van Friesland. Wij zijn gespecialiseerd in de verhuur van o.a verhuisauto's, Cabrio’s en exclusieve auto's. Met diverse merken als Skoda, Volkswagen, Audi en Seat heeft u bij ons altijd een ruime keus in particuliere huurauto’s. 

Alles over particulier huren bij Bourguignon Verhuur

Bourguignon Verhuur zit gevestigd in Leeuwarden en Dokkum. Bent u woonachtig in Friesland, dan hoeft u nooit ver te rijden voor particuliere autoverhuur. Wij zijn een 5 sterren BOVAG gekwalificeerd autoverhuurbedrijf. Zo bent u ervan verzekerd een betrouwbare auto te huren, met een goede service. Tegen een scherp tarief krijgt u altijd een huurauto van recente datum. Het huren van een auto of personenbus is zo geregeld. Binnen maximaal 24 uur is de gewenste particuliere huurauto beschikbaar. 

Particuliere verhuur voor korte of langere periode

U kunt bij ons terecht voor particuliere autoverhuur voor zowel korte als een langere periode. Gaat u op zonvakantie of op wintersport en heeft u hiervoor zelf geen geschikte auto? Dan kunt u bij ons een vakantieauto huren, met vele gratis extra’s. Ook voor andere doeleinden waarbij u een langere periode een huurauto nodig heeft, kunt u bij ons een auto of bestelbus huren voor privé gebruik. Heeft u de auto een korte periode nodig, bijvoorbeeld tijdens een verhuizing, ook dan hebben wij een ruim aanbod huurauto’s. Zo kunt u gaan en staan waar u maar wilt. 

Particulier een exclusieve auto huren

Naast reguliere huurauto’s, bestelbusjes en verhuisauto’s hebben wij ook een mooi aanbod cabrio’s en exclusieve auto’s voor particulier gebruik. Een mooie trouwauto, een cabrio huren op een mooie lentedag of een andere exclusieve auto voor een speciale dag, bij ons bent u er zeker van dat u hiervoor een geschikte auto vindt. 

Al meer dan 50 jaar dé autoverhuurder van Friesland

√ Deskundig advies √ Scherpe tarieven √  Jonge huurauto's

Bourguignon Verhuur is een 5 sterren BOVAG gekwalificeerd autoverhuurbedrijf.

Alternate Text
Improve Your Experience You're using a web browser version we don't support. Try one of these options for better experience. IE icon