Een auto huren voor een bepaalde periode Bourguignon Verhuur

Een auto huren voor een bepaalde periode

Bij Bourguignon Verhuur kunt u voor ieder gewenste moment of periode een auto huren. In ons wagenpark hebben wij een ruim aanbod huurauto’s. Huur een auto voor een dag, weekend of voor een langere periode.

Een auto huren voor één dag

Wanneer uw auto een dag naar de garage moet of u gaat verhuizen, dan kunt u zeer voordelig een auto of busje huren voor één dag bij Bourguignon Verhuur. Voor uw verhuizing kunt u kiezen uit verschillende maten verhuisbusjes, zodat er altijd een busje past bij uw wensen. Dan bent u er zeker van dat de verhuizing binnen een dag geregeld is. 

Wilt u een auto huren voor een speciale dag, dan zijn er in ons wagenpark exclusieve auto’s beschikbaar. Maak uw (trouw)dag nóg specialer met een luxe huurauto, zoals een Audi A5 Sportback of een Volkswagen Beetle Cabrio. U kunt eenvoudig online uw huurauto voor één dag reserveren. 

Voordelige weekend autoverhuur

Gaat u binnenkort een weekendje weg met vrienden of familie? Dan bieden wij de beste deals voor een huurauto. Profiteer van de Super Weekend aanbieding, waarbij u voor een scherp tarief een auto huurt van vrijdag vanaf 17.00u tot maandag 8.00 uur. Het is ook mogelijk om een auto te huren voor een lang weekend. Wilt u een compacte stadsauto of kiest u liever voor comfortabele en ruime huurauto? Wat uw wensen ook zijn, goedkoop een auto huren in het weekend doet u bij Bourguignon Verhuur. 

Huur een auto voor een week

Een auto huren voor een week is uiteraard mogelijk bij Bourguignon Verhuur. Gaat u bijvoorbeeld op vakantie, maar heeft u zelf geen goede auto ter beschikking, dan is een vakantieauto de oplossing. U kunt zowel een compacte auto huren voor een vakantie met z’n tweeën, als een ruime bus met negen zitplaatsen. Huurt u een vakantieauto, dan profiteert u van vele extra’s. 

Een auto huren voor een langere periode

Heeft u niet genoeg aan een huurauto voor een week? U kunt bij ons een vakantieauto huren voor maximaal drie weken. Hoe langer de huurperiode, des te goedkoper het dagelijkse tarief is. Zoekt u een middenweg tussen leasen en huren? Dan is shortleasen de beste optie. Na een looptijd van 1 maand, is de shortlease auto per dag opzegbaar. Wij bespreken graag met u de mogelijkheden voor het huren van een auto voor een langere periode. We vinden altijd wel een passende oplossing. 

Al meer dan 50 jaar dé autoverhuurder van Friesland

√ Deskundig advies √ Scherpe tarieven √  Jonge huurauto's

Bourguignon Verhuur is een 5 sterren BOVAG gekwalificeerd autoverhuurbedrijf.

Alternate Text
Improve Your Experience You're using a web browser version we don't support. Try one of these options for better experience. IE icon