Škoda huren bij Bourguignon Lease Bourguignon Verhuur

Škoda huren bij Bourguignon Lease

Bij Bourguignon Verhuur is de keuze enorm wanneer het gaat om een Škoda huren. Ons Škoda wagenpark bestaat uit de Octavia Combi, Karoq, Citigo, Fabia, Fabia Combi, Scala, Kamiq en de Superb Combi. Oftwel, voor iedere gelegenheid is er wel een Škoda te huren.

Waarom een Škoda huren?

Kiest u voor een betrouwbare en comfortabele auto met een zakelijke uitstraling, dan huurt u een Škoda. Is comfort en uitstraling het meest belangrijk voor u dan raden wij de Octavia Combi of de Superb Combi aan. Twee prachtige huurauto’s met een strak uiterlijk. Deze twee modellen beschikken over een luxe interieur en rijden erg comfortabel. Een iets hogere instap is ook mogelijk met de Kamiq of Karoq. De Škoda Citigo en Fabia zijn de twee voordeligere modellen. De Citigo huurt u al vanaf €19,75!

Een Škoda huren bij Bourguignon Verhuur

Bij Bourguignon Verhuur bent u aan het juiste adres wanneer u voordelig en moeiteloos een Škoda wilt huren. Voor het juiste advies kunt u altijd langs komen of ons bellen. Uiteraard is het ook mogelijk online een auto te reserveren. Na reservering kan de gewenste auto al binnen 24 klaar staan. Bij het huren van een Škoda en ieder ander merk krijgt u van ons een gratis inzittende verzekering met ruime dekking.

Al meer dan 50 jaar dé autoverhuurder van Friesland

√ Deskundig advies √ Scherpe tarieven √  Jonge huurauto's

Bourguignon Verhuur is een 5 sterren BOVAG gekwalificeerd autoverhuurbedrijf.

Alternate Text
Improve Your Experience You're using a web browser version we don't support. Try one of these options for better experience. IE icon