Audi huren Bourguignon Verhuur

Audi huren

Bij Bourguignon Verhuur is het uiteraard mogelijk om een Audi te huren. Van de Audi A1 tot de A5 Sportback, voor iedere wens hebben wij een geschikte auto in ons uitgebreide wagenpark. Ben je op zoek naar een specifieke Audi? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

Compacte Audi huren

Ben je op zoek naar een compacte huurauto, maar met het comfort van een Audi? De Audi A1 Sportback is een strakke en compacte Audi zonder de nadelen van een kleine auto. Het is een 5-deurs auto en beschikt over genoeg bagage ruimte. Deze wagen combineert comfortabel en voordelig rijden als geen ander.

De Audi A3 Sportback is een kwalitatief goede auto voor dagelijks verkeer en biedt net wat meer bagageruimte. Dit is de ideale auto om zowel korte als lange stukken mee te rijden. Ook dit model is voordelig te huren bij Bourguignon Verhuur. Klik hier voor het complete overzicht.

Audi Q2 huren

Mocht u houden van een hoge instap dan is de Audi Q2 een geschikt model. Huur deze Audi en geniet van alle voordelen die een SUV te bieden heeft. Het is een comfortabele auto die op de weg enorm veel overzicht geeft dankzij de hoge zitpositie. Bekijk alle ins en outs van dit model hier.

Exclusieve Audi huren

Met de Audi A4 Avant huurt u de juiste uitstraling en meer auto. Dit model biedt veel bagage ruimte maar ook een net en sportief uiterlijk. Dit is dus een auto die voor alle doeleinden inzetbaar is. Bent u op zoek naar een echt sportieve Audi? Huur dan een Audi A5 Sportback. Dit model oogt niet alleen erg sportief, maar biedt ook nog eens de ultieme rijervaring. Samen met het luxe interieur wat we van Audi gewend zijn, is de A5 sportback een waar genot om in te rijden. Bekijk het complete overzicht hier.

Al meer dan 50 jaar dé autoverhuurder van Friesland

√ Deskundig advies √ Scherpe tarieven √  Jonge huurauto's

Bourguignon Verhuur is een 5 sterren BOVAG gekwalificeerd autoverhuurbedrijf.

Alternate Text
Improve Your Experience You're using a web browser version we don't support. Try one of these options for better experience. IE icon