Gratis gebracht, huurauto bij u op locatie in Leeuwarden e.o.

19-05-2020

Bourguignon Verhuur komt naar u toe.

Mocht het ophalen van een huurauto bij ons op locatie aan de Jupiterweg 5a te Leeuwarden even niet lukken, profiteer dan van deze extra service. wij brengen dan uw huurauto graag volledig gratis bij u op locatie.

Om bovenstaande te kunnen realiseren zullen aan een paar voorwaarden moeten worden voldaan.

  • De borg moet voor aflevering van de huurauto op rekening staan ​​van Bourguignon Verhuur.
  • In geval u een nieuwe klant bent, zullen wij voor aflevering van de huurauto een kopie van uw rijbewijs, paspoort of ID Kaart moeten ontvangen. Zodra deze gegevens bij ons binnen zijn, zullen wij de e-mail per gewenste reservering aanmaken en aan u bevestigen. Uw BSN en foto kunt u onzichtbaar maken voor ons. De gewenste gegevens kunt u mailen naar infverhuur@bourguignon.nl
  • Zodra de huurauto bij het door u opgegeven adres wordt afgeleverd, zal u door een van onze medewerkers worden aangevraagd om uw rijbewijs te tonen, wordt hierbij gecontroleerd of de gegevens op het rijbewijs Contract met de huurovereenkomst. Daarnaast wordt u gevraagd de huurovereenkomst en de uitgifte te ondertekenen. Een medewerker van Bourguignon verhuur loopt met u om huurauto heen, om te controleren of er nog schades zijn die niet vermeld staan ​​op de huurovereenkomst. Bij een ontbrekende schade, zal een aantekening worden gemaakt op het afgegeven formulier. 
  • Na afloop van de huurovereenkomst, zal de huurauto weer bij u worden opgehaald. Vooraf zal binnen kantooruren telefonisch contact met u worden opgenomen, vanaf hoe laat de huurauto wordt gehaald. Hierbij is het van belang dat u wel telefonisch bereikbaar moet zijn. Lukt het niet om telefonisch contact met u te krijgen, dan zal er een extra dag aan huur worden doorbelast.
  • Zodra de huurauto bij u is opgehaald en deze door ons is gecontroleerd, zal de eindafrekening plaats vinden. Het teveel betaalde aan borg zal direct worden teruggestort, op het door u opgegeven rekeningnummer. Eventuele schade en dergelijke worden op de borg in mindering gebracht.
  • Mocht u voor de 2e keer een huurauto willen reserveren, dan is het niet meer nodig om de gegevens naar ons te mailen. Alleen bij het ophalen, zal door een van onze medewerkers worden gevraagd uw rijbewijs te tonen.

Mocht u nog geen vragen hebben of alvast een auto willen reserveren neem dan contact met ons op via infverhuur@bourguignon.nl of bel met 058-2671000 wij staan ​​u graag te woord. 

Al meer dan 50 jaar dé autoverhuurder van Friesland

√ Deskundig advies √ Scherpe tarieven √  Jonge huurauto's

Bourguignon Verhuur is een 5 sterren BOVAG gekwalificeerd autoverhuurbedrijf.

Alternate Text
Improve Your Experience You're using a web browser version we don't support. Try one of these options for better experience. IE icon