Ruime dekking met gratis schadeverzekering inzittende bij Bourguignon Verhuur

12-12-2019

Bij veel autoverhuurbedrijven is een inzittende verzekering niet standaard in de verhuurprijs opgenomen, over het algemeen moet u deze verzekering nog apart afsluiten wat weer extra kosten met zich mee brengt.

Bij Bourguignon Verhuur vinden wij transparantie van de huurprijs erg belangrijk, dus bij ons geen verborgen kosten. Daarnaast vinden wij dat u met een vertrouwd gevoel met onze huurauto op stap moet gaan, Bourguignon Verhuur is echter van mening dat de standaard inzittende verzekering niet toereikend is, daarom zijn al onze voertuigen uitgerust met een gratis schadeverzekering inzittende. Onderstaand kunt u lezen wat de voordelen zijn van deze verzekering .

Een ongeluk zit in een klein hoekje, ook op de weg. Een schade inzittenden verzekering is een extra verzekering die naast de verplichte autoverzekering kan worden afgesloten. Een schade inzittenden verzekering dekt schade aan inzittenden en de bestuurder. Ook de bagage is meeverzekerd.
Het verkeer maakt jaarlijks velen slachtoffers. Naast letselschade is er ook vaak sprake van materiële schade. De schade voor inzittenden kan na een ongeluk aardig in de papieren lopen. Daarom besluiten veel mensen om deze extra verzekering af te sluiten naast de verplichte WA autoverzekering. Een schade inzittenden verzekering biedt niet alleen dekking voor lichamelijke schade, maar ook voor materiële schade.
Een schade inzittenden verzekering vergoedt de schade die de bestuurder en inzittenden in jouw auto hebben opgelopen door een ongeval. De verzekeraar kijkt niet naar wie schuldige is aan het ongeval. Ook wanneer er geen schuldige valt aan te wijzen, keert de verzekering gewoon uit. Hoe de verzekering exact werkt, leggen we uit aan de hand van een voorbeeld.
Schade inzittenden verzekering in de praktijk
Bert, Carla en Nico zijn muzikanten. Onderweg naar een optreden moeten ze plotseling uitwijken voor een hond. Bert botst met zijn auto tegen een boom. Carla loopt ernstig letsel op. De instrumenten, die in de kofferbak lagen, zijn onherstelbaar beschadigd.
Bert is in dit voorbeeld niet aansprakelijk voor het auto-ongeluk. Carla kan haar letselschade daarom niet verhalen op de autoverzekering van Bert. Gelukkig heeft Bert een schade inzittenden verzekering afgesloten. Deze verzekering dekt naast de letselschade van Carla ook de schade aan de instrumenten.
Aansprakelijkheid
Bij een schade inzittenden verzekering maakt het niet uit wie er schuldig is aan het ongeluk. Een schade inzittenden verzekering vergoedt de werkelijk geleden schade tot aan een maximum bedrag van € 1.000.000,- De bestuurder en de passagiers zijn verzekerd wanneer zij in de auto zitten, tijdens het in- en uitstappen en wanneer zij langs de weg een noodreparatie uitvoeren.
Met deze verzekering ben je gedekt voor: Materiële schade Letselschade Schade aan kleding of bagage Medische kosten Inkomstenverlies door opgelopen letsel
Uitsluitingen
De schade-inzittendenverzekering gaat niet altijd over tot uitkering. Wanneer een bestuurder onder invloed is van alcohol of drugs, geen rijbewijs heeft of het voertuig gebruikt als taxi hoeft er geen geld uitgekeerd te worden. Als de bestuurder met de auto deelneemt aan wegraces hoeft de verzekeraar na een ongeluk eveneens geen geld uit te keren.

Al meer dan 50 jaar dé autoverhuurder van Friesland

√ Deskundig advies √ Scherpe tarieven √  Jonge huurauto's

Bourguignon Verhuur is een 5 sterren BOVAG gekwalificeerd autoverhuurbedrijf.

Alternate Text
Improve Your Experience You're using a web browser version we don't support. Try one of these options for better experience. IE icon