een bestelbus huren Bourguignon Verhuur

Een bestelbus huren

Goedkoop een bestelbus huren doet u bij Bourguignon Verhuur. Er is voor iedere gelegenheid een geschikte bestelauto. Gaat u bijvoorbeeld een weekendje mountainbiken met vrienden, maar heeft uw eigen auto niet voldoende ruimte om de mountainbikes te vervoeren? Of gaat u verhuizen en wilt u niet tig keer heen en weer rijden? Bekijk dan ons aanbod bestelwagens. Bij ons bent u verzekerd van een scherpe prijs, deskundig advies, jonge huurauto’s en krijgt u gratis schade inzittendenverzekering. Zo kunt u betrouwbaar en veilig de weg op. 

Een bestelbus huren voor verhuizing

U vindt de geschikte bestelbus voor een verhuizing bij Bourguignon Verhuur in Friesland. Voor een dag of paar dagen kunt u eenvoudig een verhuiswagen huren waarmee u alle meubels verhuisd. Welk busje u ook huurt, u bent verzekerd van een soepele verhuizing. 

Een ruim aanbod bestelbussen

Bij Bourguignon Verhuur heeft u de keuze uit meerdere modellen bestelwagens, met verschillende laadruimtes. Wij zijn gespecialiseerd in het verhuur van bestelbusjes. In ons wagenpark hebben wij zowel compacte bestelauto’s, zoals een Volkswagen Caddy, als bakwagens. Bent u op zoek naar een specifiek model, neem dan contact met ons op. We bekijken graag met u de mogelijkheden. Voor iedere klus is er een ideale bestelbus.  

Een bestelbus reserveren

U kunt eenvoudig online een bestelauto reserveren. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om de reservering definitief te maken. Binnen maximaal 24 uur is uw gewenste bestelauto beschikbaar. 

Al meer dan 50 jaar dé autoverhuurder van Friesland

√ Deskundig advies √ Scherpe tarieven √  Jonge huurauto's

Bourguignon Verhuur is een 5 sterren BOVAG gekwalificeerd autoverhuurbedrijf.

Alternate Text
Improve Your Experience You're using a web browser version we don't support. Try one of these options for better experience. IE icon