Een cabrio huren Bourguignon Verhuur

Een cabrio huren

Tijdens een warme zomerse dag heeft iedereen er wel eens van gedroomd om in een cabrio te rijden. Wanneer u een cabrio huurt, zult u ultieme vrijheid ervaren. Een cabrio is de ideale auto voor een vakantie of als trouwauto. Met een cabrio van Bourguignon Verhuur kunt u zorgeloos rijden.

Verhuur cabrio’s bij Bourguignon Verhuur

Bij Bourguignon Verhuur bent u er zeker van dat u tegen een scherp tarief een cabrio huurt. Voor een weekendje weg met de cabrio betaalt u slechts €150,00 inclusief 200 vrije kilometers. Voor deze prijs krijgt u altijd een cabrio van recente datum. Een cabrio reserveren? Dat doet u eenvoudig online of neem telefonisch contact met ons op via 058-2671000. Binnen maximaal 24 uur is uw cabrio beschikbaar. 

Een Volkswagen Beetle Cabrio huren

Wilt u een cabrio huren van topklasse? In ons wagenpark hebben wij de Volkswagen Beetle Cabrio beschikbaar. Of u nu alleen reist, met z’n tweeën of het gezin, in deze cabrio zult u puur rijplezier ervaren. In nog geen 10 seconden is het canvas dak van de cabrio naar beneden. Open het dak en geniet!

De Volkswagen Beetle Cabrio is een exclusieve auto, die ook zeer geschikt is voor uw trouwdag. Bent u toch op zoek naar een ander model? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden. We zoeken graag met u naar een passende oplossing. 

Al meer dan 50 jaar dé autoverhuurder van Friesland

√ Deskundig advies, scherpe tarieven en jonge huurauto's     √ Gratis schade inzittende verzekering met ruime dekking
√ Gratis gebruik van afsluitbare fietsenkluis      √ Binnen 24 uur de door u gewenste huurauto beschikbaar

Bourguignon Verhuur is een 5 sterren BOVAG gekwalificeerd autoverhuurbedrijf.
Wij zijn gespecialiseerd in de verhuur van o.a personenauto's busje, verhuisauto's, Cabrio's en exclusieve auto's. 

Alternate Text
Improve Your Experience You're using a web browser version we don't support. Try one of these options for better experience. IE icon