Een exclusieve auto huren Bourguignon Verhuur

Een exclusieve auto huren

Wilt u een exclusieve auto huren? Dan bent u bij Bourguignon Verhuur aan het juiste adres. Wij bieden u deskundig advies en een ruim aanbod exclusieve auto’s in ons wagenpark. Zoek de huurauto naar uw keuze en beleef een geweldige ervaring!

Een speciale trouwauto huren

Wanneer u gaat trouwen, hoort daar natuurlijk een exclusieve auto bij. Kies voor een speciale trouwauto, zodat u in stijl op uw bruiloft aankomt. Deze dag maakt u maar één keer mee, wij zorgen er daarom voor dat u zorgeloos een auto huurt, waarmee u een onvergetelijke dag beleeft. Van een sportieve Audi en SUV’s, tot een cabrio voor een zomerse bruiloft, bij Bourguignon Verhuur vindt u uw droomauto. 

Een exclusieve Audi huren

Een Audi huren in Leeuwarden of Dokkum doet u voordelig bij Bourguignon Verhuur. Wij hebben de meest exclusieve Audi’s in ons wagenpark, zowel handgeschakeld als in automaat leverbaar. Bent u op zoek naar een zeer sportieve Audi? Kies dan voor de Audi A5 Sportback. Deze luxe Audi oogt stoer, heeft een luxe interieur en geeft u een sportief rijgevoel. 

De nieuwe, moderne Audi Q2 is een luxe SUV voor comfortabel rijgenot. Het heeft een hoge instap, een goed zicht en een bagageruimte waarvan de inhoud kan variëren. De Audi Q2 is een ideale huurauto wanneer u een langere afstand af wilt leggen. 

Een luxe auto huren voor een dag

Het is uiteraard mogelijk om een luxe auto te huren voor een dag, voor een speciale gelegenheid of gewoon om het exclusieve rijgevoel te ervaren. Wilt u op een zomerse dag in een speciale auto naar het strand? Dan is een huurauto waarvan het dak open kan, zoals de Volkswagen Beetle Cabrio, een geschikte keus. Naast ons aanbod op de website hebben wij in ons wagenpark meer exclusieve auto’s beschikbaar. Zoekt u een specifiek model, dan kijken we graag met u naar de mogelijkheden. 

Al meer dan 50 jaar dé autoverhuurder van Friesland

√ Deskundig advies √ Scherpe tarieven √  Jonge huurauto's

Bourguignon Verhuur is een 5 sterren BOVAG gekwalificeerd autoverhuurbedrijf.

Alternate Text
Improve Your Experience You're using a web browser version we don't support. Try one of these options for better experience. IE icon