Een personenauto huren Bourguignon Verhuur

Een personenauto huren

Bent u op zoek naar een huurauto in Leeuwarden of Dokkum? Bourguignon Verhuur is al meer dan 50 jaar dé autoverhuurder van Friesland. Van een dagje weg met een luxe auto tot een lange vakantie, wij helpen u graag aan een personenauto die voldoet aan uw wensen. 

Diverse merken personenauto’s bij Bourguignon Verhuur

Met een breed aanbod in ons wagenpark, is er voor iedere gelegenheid een geschikte personenauto te huur. Wij leveren onder andere Volkswagen, Skoda, Seat, Audi, Kia en Ford. Vanaf slechts €19,75 per dag huurt u bij ons al een personenauto! Kiest u voor een betrouwbare Volkswagen of gaat u voor een sportieve Audi? Wij geven graag advies zodat u de juiste keus kunt maken. Ook wanneer u op zoek bent naar een specifiek type huurauto, bespreken we graag de mogelijkheden met u. 

Een exclusieve personenauto huren

Bij Bourguignon Verhuur is het uiteraard mogelijk om een speciale personenauto te huren. Huur bijvoorbeeld de luxe Volkswagen Beetle Cabrio voor uw trouwdag of een mooie zomerse dag. Ook de Audi A5 Sportback leent zich uitermate goed om als trouwauto in te worden gezet. Bekijk ons volledige overzicht van exclusieve personenauto’s hier. 

Zowel zakelijke- als particuliere verhuur

Een personenauto huren voor privé gebruik of zakelijke doeleinden? Bij ons is beide mogelijk en zo geregeld! Wat uw reden ook is, bij ons krijgt u een betrouwbare huurauto van de recentste datum, tegen een zeer scherp tarief. Ook is uw gewenste huurauto binnen maximaal 24 uur beschikbaar. Reserveer direct online of neem telefonisch contact met ons op. 

Al meer dan 50 jaar dé autoverhuurder van Friesland

√ Deskundig advies √ Scherpe tarieven √  Jonge huurauto's

Bourguignon Verhuur is een 5 sterren BOVAG gekwalificeerd autoverhuurbedrijf.

Alternate Text
Improve Your Experience You're using a web browser version we don't support. Try one of these options for better experience. IE icon