Een personenbus huren Bourguignon Verhuur

Een personenbus huren

Wanneer u een grotere groep mensen wilt vervoeren, dan kunt u eenvoudig en voordelig een personenbus huren bij Bourguignon Verhuur. Of u nu op zoek bent naar een 5-persoons busje met veel bagageruimte voor een vakantie of een ruime 9-persoonsbus, in ons wagenpark hebben wij een ruim aanbod personenbussen. 

Een personenbus voor 6 personen huren

Wilt u met vrienden of het hele gezin een weekendje weg? Zo kunt u gezellig in één auto en is het vaak voordeliger dan met meerdere kleine auto’s te reizen. Wanneer u veel bagage meeneemt, is een stationwagen een voordelige huurauto. 

Liever een ander merk of type personenbus? Naast ons online aanbod hebben wij voor iedere wens een geschikte personenbus in ons wagenpark. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. 

Goedkoop een 7-persoons bus huren

Bij Bourguignon Verhuur hanteren wij scherpe tarieven. Bent u op zoek naar een goedkope 7-persoons bus, dan bent u bij ons in Leeuwarden en Dokkum op het juiste adres. Een ruime stationwagen is geschikt voor maximaal 7 personen. De Volkswagen Touran is de ideale auto, met een zee van ruimte. U kunt er ook voor kiezen om een ruimte personenbus te huren voor vakantie. Wanneer u een personenbus huurt voor wintersport, is een ruime transporter met veel bagageruimte aan te raden. Kijk voor de mogelijkheden naar onze vakantieauto’s

Naast onze voordelige standaard prijzen, hebben we bij Bourguignon Verhuur regelmatig aanbiedingen. Zo bent u er zeker van dat u een jonge personenbus huurt, tegen een lage prijs. Houd hiervoor onze aanbiedingen in de gaten. 

Een ruime 9-persoons bus huren

Gaat u met een grote groep vrienden of familie een weekendje weg of op vakantie, dan kunt u bij Bourguignon Verhuur in Friesland goedkoop een busje huren, zoals de Volkswagen Transporter Combi. Een Volkswagen Transporter Combi beschikt over 9 zitplaatsen en voldoende bagageruimte. Met een 9-persoons busje gaat u comfortabel de weg op. 

Al meer dan 50 jaar dé autoverhuurder van Friesland

√ Deskundig advies √ Scherpe tarieven √  Jonge huurauto's

Bourguignon Verhuur is een 5 sterren BOVAG gekwalificeerd autoverhuurbedrijf.

Alternate Text
Improve Your Experience You're using a web browser version we don't support. Try one of these options for better experience. IE icon