Geschikt vervoer voor iedere situatie Bourguignon Verhuur

Soorten vervoer

Bij Bourguignon Verhuur kunt u voor iedere gelegenheid geschikt vervoer krijgen. Zo kunt u bij ons terecht voor een personenauto, een personenbusje, een bestelbusje, een verhuiswagen, een cabriolet, exclusieve auto’s en nog veel meer! Natuurlijk kunnen wij ook adviseren welke huurauto’s geschikt zijn voor bijvoorbeeld wintersport of een zonvakantie.

Dankzij jaren lange ervaring en een groot wagenpark kunnen wij u aan bijna iedere auto helpen. Zelfs wanneer ze niet op onze site staan. Hieronder vind je voor iedere gelegenheid een huurauto. Mocht uw categorie hier niet bij staan en heeft u een specifieke wens. Bel ons gerust om de mogelijkheden te bespreken.

Personenauto’s huren

Een personenauto huren in Leeuwarden of Dokkum kan al vanaf €19,75. Audi, skoda, Seat, VW, Kia en Ford zijn de voornaamste merken die wij aanbieden. Maar bent u opzoek naar een specifiek merk dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Bekijk al onze personenauto’s hier.

Busjes en verhuiswagens huren

Een busje of verhuiswagen huren in Dokkum of Leeuwarden doet u bij Bourguignon Verhuur. Van een Volkswagen Caddy tot aan een Volkswagen Crafter met een laadklep. Bij ons kunt u voor iedere klus terecht. Bekijk hier al onze busjes en verhuiswagens.

Een Cabriolet huren

Een heerlijke rit maken met als eindbestemming het strand? Of misschien zelfs op vakantie met een open dakje? Ook een cabrio kunt u voordelig huren in Dokkum of Leeuwarden. Bekijk hier al ons aanbod.

Exclusieve auto huren

Heeft u een bruiloft of een andere gelegenheid waarbij de auto gezien mag worden? Ook hiervoor hebben wij de juiste bolide. Bekijk hier onze exclusievere auto’s of bel ons voor een passend aanbod.

Al meer dan 50 jaar dé autoverhuurder van Friesland

√ Deskundig advies √ Scherpe tarieven √  Jonge huurauto's

Bourguignon Verhuur is een 5 sterren BOVAG gekwalificeerd autoverhuurbedrijf.

Alternate Text
Improve Your Experience You're using a web browser version we don't support. Try one of these options for better experience. IE icon