Een trouwauto huren Bourguignon Verhuur

Een trouwauto huren

Gaat u trouwen? Daar hoort natuurlijk een exclusieve auto bij. Kies voor een speciale trouwauto, waarmee u in stijl op uw bruiloft aankomt. Van een sportieve Audi tot een mooie cabrio, bij Bourguignon Verhuur huurt u een trouwauto die voldoet aan al uw wensen. 

Verhuur Audi trouwauto

Wilt u tijdens uw huwelijk in een stoere, sportieve auto rijden? In ons wagenpark heeft u keus uit diverse modellen Audi’s. Huur bijvoorbeeld de Audi A3 Sportback. Een innovatieve, sportieve auto van topklasse en hiermee een zeer geschikte huurauto voor uw trouwdag. Ook de Audi A5 Sportback leent zich uitermate goed om als trouwauto te worden ingezet. Bent u op zoek naar een andere Audi voor uw trouwerij? Bekijk hier ons aanbod Audi’s.

Een cabrio trouwauto huren

Weer of geen weer, een cabrio is een prachtige huurauto voor een bruiloft. Wanneer het zonnetje schijnt, heeft u met de Volkswagen Beetle Cabrio in slechts 10 seconden het canvas dak open. De Volkswagen Beetle Cabrio heeft de uitstraling van de legendarische Kever, maar is aangevuld met de gemakken van nu. Door zijn uitstraling zult u stralend op uw trouwerij aankomen!

Een trouwauto huren bij Bourguignon Verhuur

Een trouwauto huren in Leeuwarden en Dokkum doet u eenvoudig bij Bourguignon Verhuur. Wij zorgen ervoor dat u zorgeloos naar uw trouwerij rijdt. U krijgt een jonge, goed onderhouden trouwauto mee en een gratis schade inzittendenverzekering. Zo kunt u genieten van een ontspannen en onvergetelijke dag. 

Staat uw ideale trouwauto niet op onze site? Neem dan contact met ons op. Wij bieden u graag een passende oplossing. Al meer dan 50 jaar dé autoverhuurder van Friesland

√ Deskundig advies √ Scherpe tarieven √  Jonge huurauto's

Bourguignon Verhuur is een 5 sterren BOVAG gekwalificeerd autoverhuurbedrijf.

Alternate Text
Improve Your Experience You're using a web browser version we don't support. Try one of these options for better experience. IE icon