Een auto huren voor vakantie Bourguignon Verhuur

Een auto huren voor vakantie

Gaat u op vakantie met vrienden of familie, maar heeft u geen geschikt vervoer? Een vakantie auto huurt u eenvoudig en voordelig bij Bourguignon Verhuur. Van comfortabele cabrio’s voor een vakantie aan het strand tot Transporters voor wintersport. Wat uw vakantie ook is, wij hebben voor iedere vakantie een passende auto te huur. 

Voor iedere vakantie een geschikte auto huren

In ons wagenpark hebben wij een ruim aanbod vakantieauto’s, zo is er voor iedere vakantie een geschikte auto te huur. Gaat u met een grote groep op vakantie, dan is de Volkswagen Transporter Kombi een ideale oplossing. Met de Volkswagen Transporter Kombi rijdt u in een betrouwbare bus, met veel laadruimte en negen zitplekken. Gaat u er met z’n tweeën op uit, kies dan voor een compacte stadsauto, zoals de Volkswagen Up of de Skoda Citigo

Wilt u een auto huren voor een wintersport vakantie? Laat het ons tijdens uw aanvraag weten. In dat geval zorgen wij ervoor dat uw huurauto voorzien is van winterbanden zodra u de auto ophaalt. 

Voordelen vakantieauto huren bij Bourguignon Verhuur

Wanneer u een vakantieauto bij ons huurt, profiteert u van vele extra’s. Tegen een scherp tarief huurt u een auto van zeer recente datum, inclusief bluetooth en navigatie (Vw Up, Seat Mii en Skoda Citigo uitgezonderd). Doordat onze auto’s nog jong zijn, gaan we er niet vanuit dat u onderweg pech krijgt. Mocht dit toch gebeuren, dan heeft u recht op 24/7 pechhulp in Europa. Daarnaast krijgt u gratis uitgebreide inzittenden verzekering en gratis WA-CASCO verzekering. Zo kunt u comfortabel en met een gerust gevoel de weg op. Zorgeloos op vakantie doet u met een huurauto van Bourguignon Verhuur!

Al meer dan 50 jaar dé autoverhuurder van Friesland

√ Deskundig advies √ Scherpe tarieven √  Jonge huurauto's

Bourguignon Verhuur is een 5 sterren BOVAG gekwalificeerd autoverhuurbedrijf.

Alternate Text
Improve Your Experience You're using a web browser version we don't support. Try one of these options for better experience. IE icon