Een verhuisbus huren Bourguignon Verhuur

Een verhuisbus huren

Verhuizen, kiest u ervoor om dit zelf te doen? Dan kan het handig zijn om een verhuisbus te huren. Bij Bourguignon Verhuur in Leeuwarden en Dokkum huurt u eenvoudig en snel een verhuisbus. Wij hebben voor iedere gelegenheid een perfecte bus. 

Waarom een verhuiswagen huren bij Bourguignon Verhuur

Bourguignon Verhuur is al meer dan 50 jaar dé autoverhuurder van Friesland. In ons wagenpark staat een ruim aanbod verhuiswagens. Welk formaat bus u ook nodig heeft, verhuur van een verhuisbus lukt altijd. 

Onze busjes zijn altijd van recente datum. Op die manier bent u er zeker van dat u een goed onderhouden verhuisbus meekrijgt en dit tegen een scherpe prijs. Daarnaast krijgt u gratis uitgebreide inzittendenverzekering en voor een extra bestuurder worden geen extra kosten in rekening gebracht. Zo kunt u zorgeloos verhuizen. 

Een compacte verhuisbus huren

Hoeft u niet veel spullen te verhuizen, maar past dit niet in uw eigen auto? Dan kunt u ervoor kiezen om een kleine verhuiswagen te huren. Een Volkswagen Caddy is ideaal voor het vervoeren van enkele spullen. Ook als u zakelijk wilt huren, is het mogelijk een verhuisbus voor een dag te huren. Met een ruime Volkswagen Transporter of Volkswagen Crafter kunt u goederen bij uw klanten afleveren. Deze Volkswagen is ook erg handig voor het verhuizen van grote kasten. 

Huur een bakwagen 

Een bakwagen is zeer geschikt voor een verhuizing of het vervoeren van grote goederen. Wanneer u een bakwagen huurt, kunt u veel, grote meubels en spullen verhuizen. De verhuizing kan hiermee in een dag geregeld zijn. Onze bakwagens zijn voorzien van een laadklep, zodat u de goederen gemakkelijk in en uit kunt laden. U kunt de bakwagen besturen met een rijbewijs B. 

Al meer dan 50 jaar dé autoverhuurder van Friesland

√ Deskundig advies √ Scherpe tarieven √  Jonge huurauto's

Bourguignon Verhuur is een 5 sterren BOVAG gekwalificeerd autoverhuurbedrijf.

Alternate Text
Improve Your Experience You're using a web browser version we don't support. Try one of these options for better experience. IE icon