Een huurauto voor wintersport Bourguignon Verhuur

Een huurauto voor wintersport

Een auto huren voor wintersport kan eenvoudig en voordelig bij Bourguignon Verhuur. Wij verhuren auto’s en personenbussen die zeer geschikt zijn voor een wintersportvakantie. Kiest u een compacte auto of een personenbus? Wilt u een schakelauto of liever een automaat? Bij ons vindt u een huurauto die voldoet aan uw eisen en wensen. 

Voordelen wintersport huurauto bij Bourguignon Verhuur

Wanneer bij Bourguignon Verhuur een auto huurt voor de wintersport, bent u er zeker van dat u zorgeloos op vakantie gaat. Al onze auto’s zijn all- risk verzekerd en inclusief uitgebreide inzittendenverzekering. Bij een vakantieauto krijgt u gratis 24/7 pechhulp binnen Europa, WA-CASCO verzekering en wordt er voor een extra bestuurder geen kosten in rekening gebracht. Tevens kunt u kosteloos annuleren. Geef tijdens het reserveren van een huurauto aan dat u op wintersport gaat, dan zorgen wij voor winterbanden incl. sneeuwkettingen bij uw gereserveerde auto (voor winterbanden geldt een toeslag). Nóg comfortabeler op wintersport? U kunt voordelig extra’s bijboeken, zoals een dakkoffer, trekhaak en navigatie. 

Bus huren voor wintersport

Gaat u met de hele familie of een groep vrienden op wintersportvakantie, dan is het vaak goedkoper om een ruime gezinsauto of te huren. Zo kunt u een luxe en jonge 9-persoonsbus huren tegen een scherp tarief. Onze personenbussen zijn maximaal 36 maanden oud en uitstekend onderhouden. Kies een huurauto voor uw wintersportvakantie die voldoet aan uw reis en reisgezelschap, en reserveer gemakkelijk online. Er is niets fijner dan onbezorgd op wintersport gaan. 

Al meer dan 50 jaar dé autoverhuurder van Friesland

√ Deskundig advies √ Scherpe tarieven √  Jonge huurauto's

Bourguignon Verhuur is een 5 sterren BOVAG gekwalificeerd autoverhuurbedrijf.

Alternate Text
Improve Your Experience You're using a web browser version we don't support. Try one of these options for better experience. IE icon