Voorwaarden Bourguignon Verhuur

Voorwaarden

Bourguignon Verhuur hanteert de volgende voorwaarden aangevuld met de Bovag verhuur voorwaarden.

Bovag Verhuurvoorwaarden

 

Verzekering.
Alle auto's zijn All Risk verzekerd en indien gewenst kan de auto worden voorzien van een Personen Ongevallen Inzittenden verzekering. Het eigen risico bedraagt € 600,- per gebeurtenis. Voor € 10,00 per dag kan het eigen risico worden teruggebracht tot € 250,-. Voor personen beneden de leeftijd van 24 jaar geldt altijd een eigen risico van € 600,-. Voor vrachtauto's geldt een eigen risico van € 1000,-, . In geval van bovenhoofdse schade aan een bestel- of kampeerauto geldt een verhoogd eigen risico tot maximaal € 1500,00 voor auto's met een gewicht < 3.500 kg. Onder bovenhoofdse schade wordt verstaan alle schade aan de bovenzijde van de auto tot 75 cm onder de dakrand.

Met een Bourguignon Verhuur-auto mag u niet buiten EU-landen rijden, maar wel in Zwitserland en Noorwegen.

Is er sprake van diefstal, inbraak of schade en weet u niet wie de tegenpartij is, dan dient u direct aangifte te doen bij de politie. Stuur daarna het politierapport én een ingevuld schadeformulier per ommegaande naar Bourguignon Verhuur.

Heeft de bestuurder tijdens een schadegebeurtenis alcohol, een bedwelmende of opwekkende stof gebruikt en kan hij of zij niet in staat worden geacht de auto naar behoren te besturen, dan is de bestuurder aansprakelijkheid voor het totale schadebedrag.

De Algemene Verzekeringsvoorwaarden zijn van toepassing en liggen ter inzage bij Bourguignon Verhuur.

Borgstelling
Als u de huurauto ophaalt, betaalt u de vooraf ingeschatte huursom met een minimum van € 250,-. U betaalt de borgsom met een creditcard of pinpas tenzij anders wordt overeengekomen.

Geen borgstelling

Bourguignon Verhuur biedt de mogelijkheid om tegen betaling van € 10,00 voor 1 dag, € 15,00 voor een weekend en € 25,00 voor een week geen borg te betalen, u betaald in die gevallen alleen de te verwachte huursom plus bovenstaande toeslag en de meerprijs voor 200 extra km. Alleen van toepassing bij reservering van de Volkswagen Up en Polo of vergelijkbaar.

De bestuurder van een huurauto dient minimaal 1 jaar in het bezit te zijn van een geldig rijbewijs en de leeftijd van 21 jaar.

Legitimatie
Door de aangescherpte eisen van verzekeringmaatschappij heeft u zowel een rijbewijs als een paspoort (ID-card)nodig als u de auto ophaalt.
Bij afwijking van het woonadres op het legitimatie bewijs, kan om een bankafschrift, loonstrookje of vergelijkbaars worden gevraagd, deze mag maximaal 1 maand oud zijn.

Betaling
U betaalt de huurnota meteen als u de auto inlevert tenzij anders is overeengekomen.

Bovag voorwaarden
Bourguignon Verhuur is lid van de afdeling Autoverhuur van de Bovag. We verhuren onze auto's daarom onder de Bovag-voorwaarden.

 

 

 

Al meer dan 50 jaar dé autoverhuurder van Friesland

√ Deskundig advies √ Scherpe tarieven √  Jonge huurauto's

Bourguignon Verhuur is een 5 sterren BOVAG gekwalificeerd autoverhuurbedrijf.

Alternate Text
Improve Your Experience You're using a web browser version we don't support. Try one of these options for better experience. IE icon